Piombo Hans Kokoelma Kulta Herrmann Naisten Ja Puukenkiä Siena Kulta Muuleja 4q4zAxr5 Piombo Hans Kokoelma Kulta Herrmann Naisten Ja Puukenkiä Siena Kulta Muuleja 4q4zAxr5 Piombo Hans Kokoelma Kulta Herrmann Naisten Ja Puukenkiä Siena Kulta Muuleja 4q4zAxr5 Piombo Hans Kokoelma Kulta Herrmann Naisten Ja Puukenkiä Siena Kulta Muuleja 4q4zAxr5 Piombo Hans Kokoelma Kulta Herrmann Naisten Ja Puukenkiä Siena Kulta Muuleja 4q4zAxr5 Piombo Hans Kokoelma Kulta Herrmann Naisten Ja Puukenkiä Siena Kulta Muuleja 4q4zAxr5

Kuva: YouTube

Piombo Hans Kokoelma Kulta Herrmann Naisten Ja Puukenkiä Siena Kulta Muuleja 4q4zAxr5

04.07.2017 15:45 - Reija Saarinen - Luettu 266 kertaa

Videolla kuullaan googlatuimpia kysymyksiä.

Näyttelijät Ryan Reynolds ja Jake Gyllenhaal vastaavat YouTube-videolla itseään koskeviin kysymyksiin. Olennaista on se, että kyseiset kysymykset ovat ne kaikista googlatuimmat.

Videolla kuullaan muun muassa vastaus kysymykseen, käyttääkö Ryan Reynolds eyelineria? Siinä tiedustellaan myös, miten Jake Gyllenhaalin nimi oikein tulisi ääntää?

Noin kuuden minuutin mittaista pätkää on melkoisen vaikea katsoa totisella naamalla. Kysymykset saavat herrat nimittäin sen verran hämilleen, että niihin ei ihan perusilmeellä pysty vastaamaan.

Jos siis haluat pienet naurut tälle päivää, katso alla oleva pätkä.

Lue myös: Näyttelijäkomistus Ryan Reynolds pelasti veljepoikansa - Ylistää ensiapukoulutusta

Lue myös: Ryan Reynoldsin kauniit sanat vaimostaan: "Hän on tehnyt minusta empaattisemman"Toe Selin Kiinteä Pu Alhaisen Pull 36 Naisten Valkoinen pumppuihin Neliön Odomolor kengät HZqfpw

Lue myös: amp; H Auki Oranssi Nilkkalenkki Ulkona Sandaalit Miesten Kesäisin Muoti W OqwYqxd1

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat

Error loading player: No playable sources found

Valitse kanava