Kuva: MTV3

Naisten Frenzie Baretraps Tummanharmaa Sandaali Tasainen Bt wRTZ6

30.08.2016 15:58 - Anna Hopi - Luettu 428 kertaa

Laulaja Arttu Wiskarin uusi kappale Kuningaslohi vie tunteisiin, lupaa artisti.

Mökkitie- ja Kahvimaito-kappaleistaan tuttu suomalaisen sielun tulkki Arttu Wiskari julkaisee perjantaina 2. syyskuuta uuden kappaleen, joka kantaa mahtipontisesti nimeä Kuningaslohi.  Kappale kertoo ihmisen ikävästä toisen luo, ja ettei kukaan viihdy lopulta yksin.

- Tiedän, että kappale tulee aiheuttamaan vahvoja fiiliksiä, mutta juuri se onkin yksi parhaista jutuista musiikin tekemisessä ja kuuntelemisessa. Kuningaslohi on mielestäni lähimpänä sellaista rakkauslaulua, jota Arttu Wiskarilta voidaan odottaa, artisti sanoo.

Artisti on nyt julkaissut huumoripitoisen videon, jossa ollaan suo, kuokka ja Jussi -mentaliteetilla pellon laidassa. Videolta kuulee samalla myös esimakua uuteen kappaleeseen.

Lue myös: Arttu Wiskarilta uusi kappale: "Tulee aiheuttamaan vahvoja fiiliksiä"

Arvostele artikkeli

Tasainen Baretraps Frenzie Tummanharmaa Sandaali Naisten Bt

Kilpailut

Uusimmat

Naisten Frenzie Baretraps Tummanharmaa Sandaali Tasainen Bt wRTZ6 Naisten Frenzie Baretraps Tummanharmaa Sandaali Tasainen Bt wRTZ6 Naisten Frenzie Baretraps Tummanharmaa Sandaali Tasainen Bt wRTZ6 Naisten Frenzie Baretraps Tummanharmaa Sandaali Tasainen Bt wRTZ6 Naisten Frenzie Baretraps Tummanharmaa Sandaali Tasainen Bt wRTZ6 Naisten Frenzie Baretraps Tummanharmaa Sandaali Tasainen Bt wRTZ6

Valitse kanava