Kuva: MTV3

Vihreä Nbsp; Musta Musta Nike Vuosikerta Performancecollant wP5qxOt

30.08.2016 15:58 - Anna Hopi - Luettu 428 kertaa

Laulaja Arttu Wiskarin uusi kappale Kuningaslohi vie tunteisiin, lupaa artisti.

Mökkitie- ja Kahvimaito-kappaleistaan tuttu suomalaisen sielun tulkki Arttu Wiskari julkaisee perjantaina 2. syyskuuta uuden kappaleen, joka kantaa mahtipontisesti nimeä Kuningaslohi.  Kappale kertoo ihmisen ikävästä toisen luo, ja ettei kukaan viihdy lopulta yksin.

- Tiedän, että kappale tulee aiheuttamaan vahvoja fiiliksiä, mutta juuri se onkin yksi parhaista jutuista musiikin tekemisessä ja kuuntelemisessa. Kuningaslohi on mielestäni lähimpänä sellaista rakkauslaulua, jota Arttu Wiskarilta voidaan odottaa, artisti sanoo.

Artisti on nyt julkaissut huumoripitoisen videon, jossa ollaan suo, kuokka ja Jussi -mentaliteetilla pellon laidassa. Videolta kuulee samalla myös esimakua uuteen kappaleeseen.

Lue myös: Arttu Wiskarilta uusi kappale: "Tulee aiheuttamaan vahvoja fiiliksiä"

Arvostele artikkeli

Musta Nbsp; Vihreä Nike Vuosikerta Performancecollant Musta

Kilpailut

Uusimmat

Vihreä Nbsp; Musta Musta Nike Vuosikerta Performancecollant wP5qxOt Vihreä Nbsp; Musta Musta Nike Vuosikerta Performancecollant wP5qxOt Vihreä Nbsp; Musta Musta Nike Vuosikerta Performancecollant wP5qxOt Vihreä Nbsp; Musta Musta Nike Vuosikerta Performancecollant wP5qxOt Vihreä Nbsp; Musta Musta Nike Vuosikerta Performancecollant wP5qxOt
Error loading player: No playable sources found
29 25364 Softline Brea Tan Ruskea EBnRvFqw

Valitse kanava