Kuva: MTV3

Tummansininen Puolivälissä Katu Pitsi Converse Saappaat qpUngInw

30.08.2016 15:58 - Anna Hopi - Luettu 428 kertaa

Laulaja Arttu Wiskarin uusi kappale Kuningaslohi vie tunteisiin, lupaa artisti.

Mökkitie- ja Kahvimaito-kappaleistaan tuttu suomalaisen sielun tulkki Arttu Wiskari julkaisee perjantaina 2. syyskuuta uuden kappaleen, joka kantaa mahtipontisesti nimeä Kuningaslohi.  Kappale kertoo ihmisen ikävästä toisen luo, ja ettei kukaan viihdy lopulta yksin.

- Tiedän, että kappale tulee aiheuttamaan vahvoja fiiliksiä, mutta juuri se onkin yksi parhaista jutuista musiikin tekemisessä ja kuuntelemisessa. Kuningaslohi on mielestäni lähimpänä sellaista rakkauslaulua, jota Arttu Wiskarilta voidaan odottaa, artisti sanoo.

Artisti on nyt julkaissut huumoripitoisen videon, jossa ollaan suo, kuokka ja Jussi -mentaliteetilla pellon laidassa. Videolta kuulee samalla myös esimakua uuteen kappaleeseen.

Lue myös: Arttu Wiskarilta uusi kappale: "Tulee aiheuttamaan vahvoja fiiliksiä"

Arvostele artikkeli

Katu Converse Puolivälissä Pitsi Saappaat Tummansininen

Kilpailut

Uusimmat

Tummansininen Puolivälissä Katu Pitsi Converse Saappaat qpUngInw Tummansininen Puolivälissä Katu Pitsi Converse Saappaat qpUngInw Tummansininen Puolivälissä Katu Pitsi Converse Saappaat qpUngInw Tummansininen Puolivälissä Katu Pitsi Converse Saappaat qpUngInw Tummansininen Puolivälissä Katu Pitsi Converse Saappaat qpUngInw Tummansininen Puolivälissä Katu Pitsi Converse Saappaat qpUngInw
Error loading player: No playable sources found
Marco Loafers Tozzi 596 rose Naisten Kampaa Vaaleanpunainen 24202 86rx8Pq

Valitse kanava